Sommaren pågår nu..

Det är så lätt att glömma bort att ta vara på här och nu... Det är högsommar trots att den är annorlunda, lite kallare och tristare än vad vi är vana vid.
Det är grönt och vackert, gräset växer och det blommar för fullt runtomkring oss. Lite senare...men det blommar.
Idag kunde jag plocka mina första jordgubbar.. hallonen är på gång och squashen blommar...äntligen.
Ikväll var det 23 grader varmt och solen tittade fram efter middagen.. sommaren är här och nu...
Ahhh..
Slätten
Igen..
 
 

Söndag

Ja då var det söndag och min sista semesterdag för denna gång. Det finns inte så mycket att säga om det förutom att vädret inte varit på topp och att jag aldrig mer kommer att ta ut större delen av semestern denna period. Hellre sparar jag veckor till hösten. Men det har trots allt varit skönt att vara ledig. Jag känner mig avslappnad och hoppas att få behålla den känslan ett tag framöver. Jag har gjort det jag velat, läst mycket böcker och tillbringat en hel del tid på kolonilotten. Träffat familj och vänner och varit ute mycket oavsett väder och vind. Nu hoppas jag på mer sol och värme resten av sommaren, även om man jobbar så finns det ju mycket tid över av dygnet där man kan få njuta av sommaren.
På kolonilotten växer det bara fint och nu är det mest bara att vänta på att jordgubbar och allt det andra ska mogna så man kan fä ta tillvara på allt gott. På balkongen mognar mina tomater vartefter. Trots den lätt kylslagna temperaturen så har det vuxit förvånansvärt bra. Det känns ju fint.
 
 
Resten av söndagen förbereder jag mig inför veckans första arbetsdag. Mentalt.
 

Äntligen

Titta så fina de är...mina jordgubbar. Ett tag till bara...sen är de röda och fina och redo att stoppas i munnen :-)

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0