Tidig morgon

Uppe med tuppen, första morgonen på länge med väckning av klockan. Nu är semestern helt slut för denna gång, idag väntar arbete. Solen skiner och det är drygt 11 grader varmt ute...riktig höst. Lite blåsigt och löven har börjat falla..känns helt ok att återgå till jobbet igen. Det får väl vara nån måtta med ledighet ändå :-)

Nu mer kaffe sen en skön cykeltur till jobbet.Ha en bra dag!

Lördag

Väderrapport: 17 grader varmt, fuktigt och mulet. 


Bilden från igår kväll..lika disigt och fuktigt ute då som nu..

Nä nu längtar jag efter den höga klara höstluften, det här kvalmiga har jag svårt att stå ut med..

Idag ska jag fortsätta hjälpa till med J´s flyttbestyr...passande sysselsättning en sådan här dag. Men först...mer kaffe! 

Slut på semestern

Två veckor har gått och på måndag börjar jag jobba igen. Känns helt ok, jag tror att de här två veckorna var precis det jag behövde för att få energi till hösten och vintern. jag har sovit och slöat mig fram, gjort bara sådant som fallit mig in för dagen. Vissa dagar har varit fyllda av aktivitet..vissa har jag inte gjort något alls. Det sistnämnda har nog faktiskt varit i majoritet....jag har fattat beslut som rör framtiden och mitt välbefinnande även om det innebär ytterligare jobb innan allt är klart, men det innebar ett lugn jag inte haft på ett tag nu..
Jag har tyvärr inte engagerat mig på kolonilotten som jag hade tänkt mig dessa veckor men den finns ju kvar och det arbete som återstår där nu är väl egentligen mest höststädning inför nästa vår...en perfekt helgsysselsättning famöver om vädret tillåter.


Idag är det fredag och det har regnat hela natten, ute är det blött och mulet, 16 grader och mer regn är utlovat. Bra för höstsvampen..

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0