Söndag

En händelserik helg på många sätt har gått till historien..IKEA är invigt med pompa och ståt och själv hade jag min premiärtur där på lördagen. Jag tog bussen dit och promenerade hem, fatta att man har gångavstånd till IKEA. Långpromenaderna framöver kan bli betydligt mer kostsamma än vanligt med både IKEA och ett stort köpcenter i närheten.
 
Idag lyste solen över Umeå och temperaturen var helt perfekt, en riktig vårvinterdag med takdropp där solen låg på och ändå tillräckligt kallt så att det inte blev slaskigt. Skönt med långpromenad på slätten där jag träffade på ovanligt många längs vägen.
En hel hög med glada hundar och deras ägare..
Slätten
...och vårtecken. Ljuvligt.
Nu märker man att dagarna blir längre, ljuset är här på ett helt annat sätt än bara för någon vecka sedan och det känns så bra. I morgon är det skottdagen och sen gör Mars sitt inträde och då kan det bara bli bättre... Januari och februari är mina värsta månader...i mars känner jag vårens ankomst även om det är flera månader kvar tills dess här i norr. Men känslan räcker långt för mig.
 
 

Nedräkning... eller "plötsligt händer det"...

Vi umebor har väntat så länge och nu äntligen blir det av. Efter att i alla år ha fått resa till Sundsvall eller Haparanda för att få vandra omkring bland möbler, porslin, prydnadssaker, shoppa värmeljus och servetter och annat som man inte vetat att man behövde förrän man fick syn på det...så händer det...
IKEA öppnar i UMEÅ...hade jag kunnat infoga dansande smileysar här så hade jag gjort det...fatta vad stort det känns.
 
På fredag är det dags!!!
 
Jippie :-)
 
IKEA UMEÅ

Femtio dagar gjorda!

Ja men idag känner jag mig lite malligt nöjd faktiskt. När jag den första januari antog utmaningen av hundra dagar utan onödigt socker trodde väl ingen att jag skulle klara det så här långt...allra minst jag själv. Men femtio dagar är gjorda, nu är det bara resten kvar!
 
Idag är jag flexledig. Det är fredag och vädergudarna står på min sida. Ingen sol förvisso även om den faktiskt tittade fram lite för någon timme sedan. Temperaturen är runt noll och det är vindstilla och ingen nederbörd. Som gjort för en skön långpromenad.
 
 

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0