187.6 km....

..har jag gått sedan starten den 11 mars. Det är i snitt 13217 steg per dag.
Känner mig rätt nöjd :-)

Idag är det måndag igen och jag börjar längta till semester, sommar, sol och avkoppling. Nu är det ju en bra bit kvar tills dess att semesterveckorna infaller så vilken tur att jag är ledig över påsk. Om lite drygt en vecka är det dags för långledigt...vad jag ska njuta. Inte som Syster Yster kanske som åker till Laos på lördag och får njuta av både ledigt och solvärme...men jag får ju vara långledig. I sex dagar.
Och har vi tur så tittar solen fram och värmer så man kan sätta sig vid husväggen och sola sitt vinterbleka ansikte.
Ikväll händer inget alls. Ska läsa min bok och glutta på Cityakuten på trean...om jag inte somnat i soffan före...
Ha´re gott :-)

Sommartid

Så var det åter sommartid...fast det känns som det var alldeles nyss vi ställde om klockorna till vintertid...
Men visst känns det som om vi är en bra bit på väg mot sommaren nu. Idag såg jag den första vårblomman, en liten blå skilla som hade trängt sig upp mellan husvägg och asfalt....åh vad glad jag blev. Ibland behövs det inte mer än så :-)

Igår kväll släckte jag alla lampor men upptäckte till min besvikelse att det faktiskt fortsatte att lysa i de flesta lägenhetsfönster runtomkring....men...så är det väl. Det är inte alla som tror att det lilla faktiskt kan göra skillnad.

Idag känns det som en bättre dag. Känner mig utsövd och har tränat på gymmet nu på förmiddagen...jepp, det trodde ni inte va :-)
Men faktiskt så kämpar jag på och ska fortsätta...även om jag faktiskt tycker att det är rätt tråkigt med gym. Roligaste träningsmaskinen är nog löpbandet där jag traskar och fyller på stegräknaren och sen crosstrainen :-) resten gör jag för att det är därför jag är där....träna ryggen.... och det går rätt hyfsat det med.

Ute är det mycket skönt, trots snöfallet. Men det är en skön och välgörande snö som faller. Klibbsnö. Den kommer att hjälpa till att få bort den gamla snön och all is som ligger kvar på backen. Det är plusgrader och har meterologerna rätt så ska det fortsätta med milt väder hela veckan. Så skönt.

I morgon är det måndag igen och jag hoppas att jag har fyllt på reserven i helgen så att det räcker veckan ut....
Men än är inte söndagen slut, jag ska fortsätta njuta av ledigheten, läsa min bok och se på reprisen av Greýs...

Ha´re gott :-)

Sol och snö

Det kändes lite bättre efter en god natts sömn men pigg är jag inte....eller snarare lat. Men eftersom solen sken på förmiddagen så tog jag en promenad till Strömpilen, köpte lite godis och traskade sen hem i snöyra :-)
Så nu har jag med gott samvete legat på soffan och käkat godis, läst en bra bok och kommer ikväll att fortsätta den inslagna banan med soffläge fast flyttar uppmärksamheten från bok till tv.
Fast bara till halvnio.
Då ska alla lampor släckas en timme och jag antar att det även gäller tv´n......
Allt för klimatet. Det är bra och jag hoppas det gör någon nytta. Kanske väcker det en tanke eller två hos oss människor.... För att värna om miljön är viktigt och det måste börjas i någon ände...och ikväll hoppas jag att så många som möjligt är klimatsmarta och släcker sina lampor....

Ha en trevlig lördag :-)

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0