Sista november...

...första december och första advent....Åntligen får man lite ljus i mörkret. Det finns väl inget som lyser så fint i fönstret som adventljusstaken. Jag gillar verkligen den här tiden på året när man får lysa upp tillvaron för sig själv och andra...adventljusstakar, julstjärnor, ljusslingor, julgransbelysningar...you name it. Vackert är det.... och man får rysningar i kroppen när man tänker på vad det kostar...i energi....klimathotet närmar sig....och här gör vi vårt bästa för att bidra till naturens fördärv. Men...jag vill inte tänka på det nu, jag ska vara sparsam och använda energilampor och komma ihåg att stänga datorn och inte ha TV´n på standby....men sen... efter jul.
Nu vill jag få frossa i lampor och glittrande julgransbelysningar och blinkande stjärnor precis som jag vill frossa i skumtomtar och glögg och pepparkakor.

Ha en trevlig första advent  :-)

Glömde en sak....frossar i stearinljus också i alla dofter och storlekar,,,,från värmeljus till blockljus

Söndag och helgen är slut...

Synd att helgerna alltid tar slut så fort....det finns ju alltid så mycket man vill hinna med att göra. Man vill vila, ha sovmorgon, hinna umgås med familj och vänner, gå på stan och köpa julklappar....sen har man alla måsten, skriva på uppsatsen, hinna städa, tvätta....ja listan kan göras lång.
Tänk vad bra det då är, att man kan åka iväg en helg och bara känna att man kan ägna sig åt det som känns viktigast just här och nu, skriva på uppsatsen och umgås....det är precis det jag har gjort i helgen och alla andra saker som jag både vill och måste göra får vänta till nästa helg.
Med hopp om en bra vecka...Ha´re gott och snart är det helg igen...

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0