Ljuset

I morse när jag som vanligt släpade mig upp ur sängen för att så småningom ta mig till busshållplatsen för att åka till jobbet, hade jag inte en aning om att jag inom kort skulle få en energikick som i stort sett gjorde hela min dag!

När jag klev av bussen utanför jobbet strax före klockan blev åtta stannade jag av och riktigt kände hur jag fylldes av något oväntat..en glädje, en upprymdhet som jag inte känt på rätt länge. För där..utanför bussen, mitt i byggandet av den nya busscentralen upptäckte jag ljuset. Det var ljust ute och vårkänslorna riktigt sprittade genom kroppen. Äntligen!! Nu kan det bara bli bättre och bättre, för snart är det ljust klockan sex när jag ska kliva upp och allt blir så mycket lättare då...

Snörike

En skön förmiddag i stallet och ute i skogen. En hel del bilder blev det..


Johanna och Nexus på banan och i skogen.. Det var skönt ute då det var helt vindstilla och ungefär 6 minusgrader. Att följa med till stallet, gosa med hästen och mocka dynga rensar skallen och ger ny energi..dagsljuset bidrar såklart och nu känner jag mig pigg och nöjd. Redo för att ta vara på dagen...här och nu :-)

Uppdatering

Fredag kväll ja..såg ändå på Skavlan fast jag inte tänkt...det är jag glad för nu. Intressanta gäster...fast Björn Ranelid och Torsten Flink hade jag kunnat vara utan...men Roberto Saviano..hans bok blir nästa som jag sätter upp på min lista att läsa. Sen var ju en av mina favoritartister där. Laleh..som alltid lika duktig..
Nu blir det långfilm!

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0