Kallt

Ur led är tiden...sedan förra helgens tillfälliga värmechock har det åter varit kallt här i Umeå. Temperaturen ligger runt 6-10 grader och det är luftkallt nånting. Solen lyser med sin frånvaro och det känns som om vi hoppat över sommaren och kommit direkt till hösten. Jag har inte varit till kolonilotten sedan förra fredagen då jag i värmen var energisk och nöjd, borde verkligen dit och vattna för trots molnen så har det inte regnat senaste dagarna. Men jag drar mig för att cykla dit i kylan..fryser vid bara tanken.
Idag är det torsdag och jag har nu hela helgen framför mig, känns skönt...men det skulle kännas ännu bättre om solen och värmen kunde återkomma.. Enligt yr.no ska det vara så här kylslaget en hel vecka till...inte uppmuntrande direkt.
Nä, nu ska jag sluta gnälla och göra mig en värmande kopp te istället..en stor kopp te med lite nyttig mörk choklad till kanske gör susen...

Ha´re gott

Paradiset...

...för hästar.


Nexus är nu i Kvarnlund, testar här gräshagen en stund...lyfte inte huvudet från gräshöjd på en lång stund :-)

Balkongliv

Känns rätt ok med att återgå till att endast ha en balkong, framförallt när balkongen är rätt stor och har en fin utsikt över en grönskande innergård. Idag fick mina plantor komma ut för att härdas, tur jag inte har behållt så många då det är lite bökigt att så här i början ta in dom nattetid. Men till och med 10 juni får de stå inne på nätterna...järnätterna vill jag undvika.
Sköna söndag blev en helt fantastisk dag, solen skiner från en klarblå himmel och det var så skönt att sitta på balkongen tills dess att solen försvann till baksidan av huset. Nu känns det lite luftkallt i skuggan men i solen är det varmt och skönt.

Ikväll hänger jag med dotter och häst till nya stallet i Kvarnlund. Nexus flyttar dit idag och i väntan på sommarbete får han bo med de andra hästarna i stallet. Nya kompisar, nya äventyr...och närmare mattes hus.


Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0