Sköna söndag!

Strålande sol från en vårblå himmel..kan inte bli bättre så här års. Sköna söndag med sovmorgon, lunchsällskap och loppis...
Loppis ja, vad skoj det är, speciellt sådana här tillfällen då man hittar precis det man länge sökt efter...

Sen kunde jag inte motstå dessa två fina svampar...som gjorda för mitt köksbord.


Salt och sockerströare...små karl-johansvampar.

En skön lördag

En mysig dag har jag haft med solsken och trevligt sällskap i Spöland..omplantering av blommor och vårtecken...sen pricken över i med Lisa Miskovsky som röstades direkt till finalen i Globen.


Lite suddig men fullt synligt...videkissar på gång i Spöland. Ett säkert vårtecken..

Det andra vårtecknet hittade jag också i Spöland...fräknar på Johannas näsa ;-)

Nu blir det film...i tv-soffan.

Ha´re gott :-)

Mittiveckan onsdag

Vilket väder, rena aprilstuket! I helgen full snöstorm, igår strålande sol från klarblå himmel och plusgrader, idag snöyra igen...april april..i februari! Undrar hur det ska bli i morgon...soligt hoppas jag!

Snart är denna vecka gjord och vi har nu kommit in en bra bit på 2012. Slutet av februari...veckorna bara rusar fram känns det som. Jag som nu tänkt försöka vara lite mer här och nu hinner knappt med...humöret hoppar upp och ner lika mycket som väderleken, kanske finns det ett samband? Eller är det ålder och hormonerna? Ja, vad vet jag...det är bara att gilla läget och försöka hänga med..

Igår beställde jag i alla fall fröer på nätet...så praktiskt och vad mycket roligt det finns...flera olika sorter av tomater, stora och små, buskiga och rankor...två olika sorter av vardera morot och rödbeta, kapkrusbär och sallad..minns inte allt jag petade i varukorgen. Men det blev inte dyrt och det var heller inget impulsköp utan väl planerat..eller jo...visst blev de olika sorterna lite på impuls...bara för att det kändes så inspirerande. Tänk vad fint det ska bli både på kolonilotten och på framsidan utanför köket..Tomaterna ska få vara här hemma..i krukor. Längtar efter att få sätta igång...

Med hopp om solsken och plusgrader i morgon! Ha´re gott :-)

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0