Äntligen jordgubbar..

Ett besök på kolonilotten idag resulterade i nästan tre liter jordgubbar...det blir väl ungefär hela skörden för i år...har så dåliga jordgubbsplantor så i höst blir det en omplantering och förnyelse av dessa..
Kanske man egentligen bör göra sådant på våren men vem har bestämt att man alltid måste göra som det står i böckerna? Dessutom är våren alltid sen här uppe och sätter jag om plantorna i höst tyckar jag det borde öka på förutsättningen till bättre och snabbare jordgubbsskörd. Så det kör jag på...
 

Sköna söndag..

Efter några fantastiskt sköna sommardagar med omväxlande sol och moln...men varmt...har nu regnet tagit över helt..luften är tung och fuktig..åskan hänger bakom något moln och bara väntar känns det som..men vad gör det...en dag som denna..jag är fortfarande ledig och livet känns gott att leva..
Kan tyvärr inte ofta bjuda på nya bilder i bloggen då jag har svårt med uppladdningen...vilket är synd..har många fina nya att visa så småningom..
Bjuder på lite gammal skåpmat istället..
 
Sköna söndag...

Varmt!

Äntligen är det varmt och skönt i luften...senaste veckan har sommaren liksom tagit fart..solen har visat sig betydligt mer än under hela sommaren och nu även värmen...i allafall på dagtid.
Jag har nu haft två semesterveckor och det är två kvar...och jag har äntligen börjat landa i en slags välbefinnande lathetskänsla..och kommit fram till att jag gör precis vad jag själv vill på mina lediga dagar...att det alltid ska ta sån tid..

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0