Så va´re söndag igen...

Veckorna bara rusar iväg. Nu är det vintertid igen, eller normaltid som det egentligen ska heta...det kändes i alla fall rätt skönt att ställa tillbaka klockan en timme i morse, en hel timme extra fick man ju och det är inte helt fel.
Bakar nu en kaka, fuskar med ica´s färdiga sockerkaksblandning men piffar till den lite med blåbärspulver...då blir det ju som min egen ändå ;-) dessutom luktar det gott i köket...ett extra plus!!

Solen börjar titta fram lite bakom molnen, det är sju grader varmt och av snön syns intet spår..kanske det går att cykla till jobbet i morgon. Fast det kan ju vara lite lurigt denna årstid, frysta vägar på morgonen och sen tinar det upp fram emot lunch..
Får väl se imorgon..

Ikväll kommer ungdomarna hem på middag, det ska bli trevligt..

För övrigt blir det en stillsam söndag med småpyssel på hemmaplan, vilket känns som en alldeles lagom aktivitet inför en ny arbetsvecka.

Ha en skön söndag :-)

Lördag kväll

Har just skjutsat min dotter till årets halloweenpartaj....

På vår dörr har det knackats och bankats på...både igår kväll och idag...småungar i olika, mer eller mindre skrämmande dräkter har glatt ropat...bus eller godis...några har kommit flera gånger och jag har snällt fyllt på godis i deras påsar...  :-)

När jag var liten fanns det inget halloweenfirande...

Däremot klädde vi ut oss till påskkärringar varje påsklördag...nästan samma sak fast påskkärringar ser inte lika skräckinjagande ut...

Idag har jag sett barn som har fullt med vårtor i ansiktet, med blod rinnande från huvudet där en yxa sitter fast....den ena läskiga masken efter den andra...fast alla barnen har varit glada såklart, det måste vara helgens höjdpunkt att få springa runt och skrämmas samt få godis i mängder..I morgon börjar vintertiden...nu är vi verkligen där...vintertiden...fast lika bra att få det överstökat eller hur...det är bara några månader framåt som gäller och snart är vi tillbaka till sommartid..

Men nu blir det snart film...Tre systrar och en mamma....

Ha´re gott

Höstvintermorgon..

Så här vackert var det i morse...min Berberis var full av frost och solen lyste fint mot den...


Bilden tog jag genom fönstret till uterummet...fick inte upp dörren för den hade frusit fast..men bilden blev väl rätt ok ändå va?

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0