Ledig fredag med hästmys

En skön dag med stalljobb och hästmys...kollade sen in hur läget var på kolonilotten eftersom det var ett tag sedan och gick en liten sväng i skogen för att se om jag kunde hitta någon svamp. Ingen svamplycka idag, var på helt fel ställen eller så kanske någon annan hade hunnit före..men det var bara skönt att vara utomhus idag så det gjorde inget att svampen uteblev.


Mys med Nexus.

Pizza och palt

Visst är det härligt när man slipper laga sin egen middag! Igår blev det pizza på bästa pizzeria Pronto med Johanna och idag hemlagad palt hos syrran. Nice! Kan lätt bli en vana :-)

Utomhus har vi ikväll haft någon form av konstig tropisk värme..18 grader varmt blev det helt plötsligt...kvällsluften var alldeles ljuvligt ljummen och sådär lite fuktigt tropisk. Skönt men kanske inte helt överensstämmande med årstiden.

Arbetsveckan är slut för denna gång och i morgon är jag ledig...åker då till fina Nexus för lite stalltjänst och mys, ska försöka komma ihåg kameran och ta lite bilder..måste passa på när jag får vara ute i dagsljuset. Hösten ger så fina färger och det är alltid roligt att fotografera..Här äter vi också...jag och syrran. På västkusten 1967.

Soliga söndag

Söndag och solsken, en skön vilodag med långpromenad längs älven. Utomhus är det skönt, nästan vindstilla och ca 14 grader varmt nu på eftermiddagen. Igår betydligt svalare. Det är nu det börjar vara svårt att veta hur man ska klä sig innan man går ut. Tunn jacka eller fodrad jacka, strumpbyxor eller inte..vantar och mössa? Hur kul är det att cykla hem från jobbet en eftermiddag och inse att de kläder som vart bäst lämpade att cykla i på morgonen inte är riktigt det man behöver nio timmar senare...
Men inte lönt att gnälla över småsaker, det finns värre ting att bekymra sig över.

Åter till idag..lite höstbilder.Umeälven.

I morgon är det måndag..igen..helgen är försvinnande snabb och veckorna bara rusar iväg. Snart är det dags att packa flyttkartonger igen, endast tre veckor kvar nu innan flytten tillbaka till slätten :-)

Ha´re gott

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0