Silverkurs

Idag försökte jag mig på en ny teknik, funkade tyvärr inte så bra då det inte riktigt blev vad jag tänkt mig. Det är väl rätt typiskt, man har en bild av vad man tänkt sig...sen kan det vara helt omöjligt att få till det...hur man än böjer och pillrar. Slutade med att jag fick ta fram sågen och helt plötsligt blev det något helt annat än vad jag tänkt mig...men kanske något ännu bättre. Får väl se nästa gång..
Förutom detta så slutförde jag två hängsmycken och polerade upp mitt första hängsmycke som efter nästan ett år hade blivit rätt tilltufsat. Så här fint blev det efter polering i trumblaren :-)

Längtan, planering, fröer..

Snart är det dags att börja peta ner frön i såjord, vänta med spänning tills man ser hur det börjar gro, frodas och växer tills man till slut kan sätta ut fina plantor...i krukor, rabatter..på kolonilotten..
I år kommer det mest att bli blommor för min del. Jag har provat odla grönsaker av olika sorter..vissa lyckade andra mindre lyckade...nu vill jag ha blomsterprakt. Lite grönsaker kommer det att bli..lite sallad och tomater på balkongen, rädisor, sockerärt, potatis på kolonilotten...jordgubbar såklart och örtkryddor. Ser fram emot en blomstrande trädgård i år..solros, ringblomma, riddarsporre, ampelkrasse. pionvallmo, blåklint.. Sedan hoppas jag verkligen att mina lavendelplantor överlevt även denna vinter...i såfall blir det tredje sommaren jag får plocka in och torka lavendel. Detta är bara början..och än har jag inte skaffat alla fröer som jag vill ha..
 
Längtan...

Äntligen fredag!

Skönt med ledig fredag efter en lång vecka som kändes alldeles för kort...eller hur man nu ska beskriva det hela. Mycket jobb, nya intryck, lite sömn, roliga kvälls aktiviteter..
Idag hoppades jag på vackert väder...ungefär som det varit under veckan..men som man inte hunnit med. Men efter en titt på morgonens väderrapport ser jag att det förmodligen blir mulet och lätt snöfall. Vad det blir lär ju visa sig...ute är det fortfarande mörkt.,
Bredvid mig i soffan ligger kisse, nöjd med att ha fått mig ur sängen tidigt en ledig dag kan han nu slappna av och ta sig en tupplur.

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0