Äntligen..

Lördag och sol, rätt varmt i luften när det inte blåste... ca 15 grader mitt på dagen. Varmast och soligast i maj i alla fall.. Jag cyklade till kolonilotten och hann både gräva, rensa och sätta lite fröer, det känns fint. Åkte hem när det egentligen är som finast i den tidiga kvällsolen, men jag var så nöjd över mitt dagsverke även om det på långa vägar inte är klart. Jag har rensat en femtedel kanske, där jag ska ha min odling. Det kändes viktigast att få ner fröerna i backen sen kan jag ju rensa och pyssla på resten av sommaren vartefter det växer upp.
Här ska det växa mangold, rädisor, sockerärtor och potatis..kanske squash också.. Tänker inte ha så mycket olika sorter i år, skippar morötter och rödbetor i år.. Jag kommer att ha fullt upp med rensning av det som redan finns så då är det enklast att odla sådan som inte kräver allt för mycket.
 
Bland frösådden sticker det upp en och annan blomma eller växt som jag inte ville ta bort eller flytta på förrän jag vet vad det är för något...
 
 
Vinbärsbuskar har jag gott om...både röda och svarta..
Gullviva
I morgon söndag är det morsdag...då blir det helt andra aktiviteter än kolonilottsarbete.
 
 
 

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0