Söndag kväll

Nu har vi sommartid men var är våren? Här har det storsnöat oavbrutet hela dagen och inte en enda vårkänsla har jag haft....såklart...för inte dyker dessa upp mitt i snöyran inte...
Jag har däremot planterat mina små pelargonplantor i krukor...en och en....och hoppas på bra tillväxt så de till sommaren kan pryda min balkong. Tillsammans med mina tomatplantor och luktärtor...de förra är också på tillväxt medan luktärtorna ännu ligger kvar i fröpåsen...de behöver inte komma i jorden riktigt än.

Jag släckte förresten alla lamporna igår kväll klockan halv nio.....och det var så mysigt så de förblev släckta resten av kvällen också :-) Somnade tidigt och blev som vanligt förvirrad över tidsomställningen i morse...sommartid.....tur man vänjer sig snabbt. Tänker inte alls tänka på att i morgon bitti när mobilen ringer klockan 6 så är hon egentligen bara är 5....att man egentligen borde ha fått stanna i sängen en hel timme till...nä. så ska jag inte tänka.

I morgon är det måndag och jag har en kort arbetsvecka framför mig. Är ledig från och med onsdag och sätter inte min fot på arbetsplatsen förrän tisdag efter påsk. Så skönt med långledigt :-)

Nu ska jag mysa en stund i soffan framför tv´n...hoppas det visas någon bra film som kan avsluta denna snöiga helgkväll. Med hopp om att våren startar i morgon...

Ha´re gott :-)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Anna-Lena

Min vardag och mitt liv..

RSS 2.0